Haminan kaupunki on ottanut käyttöön uuden mobiilisovelluksen, Haminan kaupunkiappiksen, mikä tuo suoraan lataajan puhelimeen mm. kaupungin ajankohtaiset tiedotteet, tapahtumat ja nähtävyydet. Sovelluksesta löytyy myös paikallisten yrittäjien tarjouksia, erilaisia kyselyitä ja näppärän väylän antaa kaupungille palautetta.
Hamina mobiilisovellus

Maksuttoman sovelluksen voi ladata Android-puhelimelle Google Play -kaupasta ja iPhonelle Apple App Storesta. Sovelluksen käyttö on ilmaista eikä se vaadi kirjautumista. Käyttäjälle se tuo muun muassa palvelut lähelle, osallisuuden käden ulottuville ja opastaa kulkijan nähtävyyksien äärelle.

Hamina-maailmanluokan pikkukaupunki, sininen logo.

Latauslinkit:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.hamina.hamina
App Store: https://apps.apple.com/fi/app/hamina/id1600544395?l=fi

– Asukas- ja yrityslähtöisyys ovat kaupunkimme tärkeimpiä strategisia arvoja. Kaupunkilaisille ja kaupungistamme kiinnostuneille ihmisille tarkoitettu sovellus on tärkeä väline tämän arvon toteuttamiseksi. Sovelluksen avulla käyttäjät pääsevät lukemaan ajankohtaisia tiedotteita, vastaamaan kyselyihin ja antamaan ketteräsi palautetta kaupungille, kertoo Haminan kaupungin osallisuusjohtaja Pia Nordman.

Hamina-mobiilisovelluksen on kaupungille tuottanut Geniem Oy. Geniem on suomalainen IT-yritys, joka tarjoaa yksilöllisiä digitaalisia ratkaisuja, saavutettavia WordPress-laadun verkkopalveluita, räätälöityjä mobiilisovelluksia tähtenään KaupunkiAppis-mobiilisovellus, räätälöityä ohjelmistokehitystä sekä käyttäjälähtöistä palvelumuotoilua.

Mikäli sinulta löytyy vielä kaupungin aiempi sovellus, HaminAppi, se kannattaa puhelimesta poistaa ja ladata tilalle uusi sovellus. Vanha sovellus on poistunut käytöstä ja sen tiedotteet eivät päivity. Uusi sovellus tarjoaa monipuolisempia mahdollisuuksia saada ajankohtaista tietoa sekä tarjouksia suoraan paikallisilta yrittäjiltä.

Lisätietoja:
Riikka Koskimies, viestintäkoordinaattori
040 577 4472, riikka.koskimies@hamina.fi

Jussi Rajamäki, Sales Lead
046 923 5277, jussi.rajamaki@geniem.com

Pin It on Pinterest

Share This