Jatkossa kaikkien kiinnostuneiden on mahdollista saada lisätietoa Hamina Bastionin kuu-lumisista sähköpostitse.
HAMINA BASTIONI

Tiedotamme Hamina Bastionin asioista noin kerran kuukaudessa silloin, kun tapahtumia tai muuta tiedotettavaa on. Hiljaisina ajankohtina tiedotamme harvemmin. Uutiskirjeen tilanneiden kesken järjestämme myös arvontoja muutaman kerran vuodessa.

Ilmoittaudu uutiskirjeen tilaajaksi tästä!

Annettuja tietoja käytetään vain Hamina Bastionin asioista tiedottamiseen sekä uutiskirjeen tilanneille järjestettäviin arvontoihin. Tietoja käsitellään noudattaen lakia ja tietosuojaperiaatteita.

Hamina Bastioni mukaan HaminAppiin!

Nyt voit lukea Hamina Bastionin kuulumisia myös HaminApp -sovelluksen kautta. Haminan kaupungin vuoden 2019 lopussa käyttöön ottaman HaminApp -mobiilisovelluksen avulla Haminan kaupungin asukkaat voivat ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin, vastata pikakyselyihin, antaa palautetta ja tutustua kaupungin tapahtumatarjontaan. Sovellus auttaa myös seuraamaan kaupungin uusimpia uutisia suoraan älylaitteen avulla.

Maksuttoman sovelluksen voi ladata Android-puhelimelle Google Play -kaupasta ja iPhonelle Apple App Storesta. Sovellus toimii myös selaimessa: https://haminappi.hamina.fi/

Jaamme tietoa Hamina Bastionin ajankohtaisista asioista myös Haminan kaupungin ajankohtaista -osiossa, HaminApp-sovelluksen kautta sekä Hamina Bastionin Facebook– ja Instagram-sivuilla. Hamina Bastioniin liittyvää tietoa löydät myös osoitteesta www.haminabastioni.fi

Haminan kaupunki haluaa viestiä kaupungin asioista asukkailleen ennakoivasti, luotettavasti ja avoimesti. Toiveena on myös aktiivista, vastavuoroista viestintää asukkailta. Lisätietoja koko kaupungin viestinnästä löydät Haminan kaupungin nettisivuilta.

Haminan kaupungin tapahtumatuotanto
Toimisto: Raatihuoneentori 1
49400 Hamina
hamina.bastioni@hamina.fi
www.haminabastioni.fi

Pin It on Pinterest

Share This