Haminan kulttuuripalvelut toteuttaa yhdessä kaupungin viestinnän kanssa Valojen yö -tapahtumaan liittyvän kokemuspalautteiden keruun lyhyellä sähköisellä kyselyllä. Kysely avoinna syyskuun loppuun.
Valojen yön näkymä yli Haminan. Kuva: Juha Rimpeläinen

Haminan kulttuuripalvelut kokoaa palautetta Valojen yö -tapahtumasta. Oma kysely tarjotaan tapahtumaan pe 10.9. ja la 11.9. osallistuneelle yleisölle ja oma tapahtumaa järjestäneille, eli kaikille niille, jotka ovat olleet mukana tekemässä tapahtumaa, vastaamassa järjestelyistä, osallistumassa esiintyjänä tai vaikkapa tarjoamassa palveluita omalta myyntikojulta tai yrityksen pisteestä.

Kyselyn kautta kootaan tietoa, mikä tapahtumassa on koettu onnistuneeksi ja missä olisi kehittämisen paikkoja. Kysely ei ole laaja ja aikaa vievä. Näiden kysymysten kautta esiin nousevia asioita käytetään tapahtumakonseptin kehittämiseen. On tärkeää, että saadaan kokemuspalautetta moninäkökulmaisesti ja eri tavoin tapahtumassa mukana olleilta. Kyselyyn kannattaa käydä vastaamassa pian, kun kokemus on vielä tuoreena mielessä. Kyselylomakkeet sulkeutuvat syyskuun lopussa.

Kysely toteutetaan sähköisesti ja siihen vastataan nimettömänä.
Kysely löytyy tapahtuman sivulta: https://www.hamina.fi/haminafestivals/valojen-yo/

Pin It on Pinterest

Share This