Komediafestivaali On The Road pysähtyy Haminassa lauantaina 14.8. klo 18, kun Bastionin lavalle astelevat stand upin kestosuosikit Krisse Salminen, Niko Kivelä, Ilari Johansson ja Ali Jahangiri. Stand up -keikka tullaan tekemään koronaturvallisuus huomioiden normaalia pienemmän yleisön edessä.

– Tärkeintä on saattaa esiintyjät ja yleisö taas yhteen, mutta niin että se on turvallista jokaiselle. Stand up -koomikot odottavat Hamina Bastionin keikkaa innoissaan. Livekeikkoja on ollut tietysti muutenkin vähän viimeisen vuoden aikana, joten motivaatio keikoille on 110%.  Vuonna 2019 meillä oli kiertueen ennätysyleisö juurikin Bastionin upeassa miljöössä. Nyt toki ajat ovat erilaiset. Sen vuoksi esityksen yleisökapasiteettia on rajattu reilusti, kertoo kiertueen tuottaja Juha Jylhäsalmi.

Stand up show alkaa klo 18. Yleisöä pyydetään tulemaan paikalle hyvissä ajoin jonojen välttämiseksi. Ikärajasuositus keikalle on 16-vuotta. Vaikka tapahtuma järjestetään ulkotiloissa, maskin käyttöä suositellaan vahvasti. Saavu konserttiin täysin terveenä ja käytäthän koronavilkku-sovellusta.

Esityksen kesto noin 2 h (sis. tauon).

Liput 28€, osta lippuja!

Lisätietoja: komediafestivaali.fi

Pin It on Pinterest

Share This