Karttapala

 

Haminan Pyörävaellus liikuttaa 14.5. – 30.9.2022 kaikenikäisiä ja -kokoisia ihmisiä. Rastipisteinä toimivat postilaatikot on sijoitettu kylien luonnonkauniisiin paikkoihin, jolloin tavoitteena on tutustua luontokohteisiin sekä lisätä kaikenikäisten liikkumista ulkoillen.
Eli eväät, uikkarit ja seikkailumieltä pyörän kyytiin, ja tervemenoa kesäpäivien viettoon luontoon koko perheen voimin.

Pyöräilykartan ja tarkemmat karttalinkit löydät täältä!

Koko kesän ajan avoinna olevien postilaatikoiden lisäksi Pyörävaellukseen tulee teemapäiviä, joista saa myös merkintöjä omaan osallistumiskorttiin. Seuraa siis nettisivuja ja somea, niin tiedät missä tapahtuu!

Pyöräilykampanja kutsuu myös paikallisia yrityksiä mukaan esittelemään omaan tarjontaansa. Eli jos haluat jonain päivänä pyöräileviä (tai muitakin) vieraita tutustumaan yritykseesi, ilmoita päivä / aika ja me lisäämme sen kalenteriin. Samalla voit markkinoida omaa osaamistasi tai tuotantoasi. Myös laatikoihin voit laittaa mainoksiasi!

Postilaatikoista löydät vihkon lisäksi Osallistumiskortin, jonka palauttamalla osallistut liikunnallisten palkintojen arvontaan. Osallistumiskortin 16.10.2022 mennessä palauttaneiden kesken arvotaan liikunnallisia palkintoja. Lapsille on omat palkintonsa!

Muistathan pyöräillessäsi kunnioittaa muita liikkujia ja erityisesti luontoa. Roskat kulkevat kotiinkin, ja pyöräillessäsi kylillä kuljet aina jonkun toisen omistamilla mailla. Pahoittelut maanomistajille jo tässä vaiheessa lisääntyneestä liikenteestä ☺ Kohteet ovat tavoitettavissa vain pyörällä tai kävellen, joten älä edes yritä moottoriajoneuvoilla rastipisteille! Maantiepyörä ei välttämättä ole paras kulkuväline… mutta sovelletusti silläkin kohteet saavuttaa. Oma kynä on hyvä olla mukana, jos kynä laatikosta on mystisesti kadonnut!

Tänäkin vuonna Kävelykipinä-kampanja on käynnissä Pyörävaelluksen kanssa samaan aikaan. Kirjaa kävelysi samoihin vihkoihin, kaikki ulkoilijat osallistuvat arvontaan. Kävelykipinän päälenkki on Savilahden lenkki, lähtöpiste on Tervasaaren kanoottivajalla. Lenkki myötäilee Savilahtea, ja on noin 7 km pituinen. Pääset kiertämään sen tänä vuonna myös pyörällä, koska Takkaniemenkaaren ja Pihatien / Läntisen Rantakadun välille on tehty uusi yhteys! 

Twitterissä ja Instagramissa #kylätlentoon #liikkuvahamina pyöräillään myös, postaa sinäkin omat reissukuvasi muiden iloksi!

 

yhteyshenkilö osallisuus- ja liikuntakoordinaattori Kirsi Forsell 040 199 1491 

Pin It on Pinterest

Share This