Haminan malli harrastamiseen - hankkeessa toteutetaan yhteistyössä Parkour-Akatemian kanssa Parkour-kerhoja syyslukukauden loppuun. Parkour Akatemialla on yli 10 vuoden kokemus lajin opettamisesta ja se on kehittänyt innostavia ja turvallisia tapoja opettaa lajia. Kerhot on suunnattu peruskouluikäisille eikä aikaisempaa kokemusta parkourista tarvita.
Parkouria kouluille mainos

Haminan malli harrastamiseen – hankkeen päätavoitteena on haminalaisten lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja osallisuuden lisääminen mahdollistamalla heistä jokaiselle mieluisa ja maksuton harrastus sekä tarjota uusia harrastuksia koulupäivän yhteyteen koululaisten toiveita toteuttaen koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyöllä. 4H-yhdistys järjestää Parkour-Akatemian kanssa yhteistyössä neljällä koululla järjestetään Parkour-kerhoja syyslukukauden loppuun.

Parkour Akatemialla on yli 10 vuoden kokemus lajin opettamisesta mm. erilaisten ratojen ja pelien avulla hyvin monenlaisille oppijoille. Kerhojen sisällöt on tuotettu Suomen kokeneimpien parkour-ohjaajien vankkaan ammattitaitoon ja kokemukseen pohjautuen. Aikaisempaa kokemusta parkourista ei tarvitse olla, sillä jokaisesta tehtävästä on useampi versio, joiden avulla vaikeusaste sovitetaan kullekin sopivaksi. Kerhossa tehdään ylityksiä, alituksia ja turvallisia temppuja. Kerho etenee systemaattisesti kerta kerralta opettaen uusia taitoja jo opitun päälle. Kerhojen opetusmateriaali esitetään mobiilipelin muodossa, jota pääsee pelaamaan millä tahansa tietokoneella tai mobiililaitteella. Pelaajien ei tarvitse kirjautua tai luoda omia käyttäjätunnuksia tai ladata sovellusta. Kerholaisia koskee ryhmätapaturmavakuutus.

 

AIKATAULUT:

ASEMAN KOULU

1.-3. lk. ma klo 14-15

4.-6. lk. ma klo 15-16

 

POITSILAN KOULU

1.-3. lk ti klo 13-14

  1. – 6. lk ti klo 14-15

 

NEUVOTTOMAN KOULU

1.-3. lk ke klo 13-14 – ryhmä täynnä!

4.- 6. lk ke klo 14-15

 

HUSULAN KOULU – ryhmät täynnä!

1.-3. lk pe klo 13-14

4.-6- lk pe klo 14-15

 

Ensimmäisellä kerralla mukaan tiedot osallistujasta ja huoltajasta, sekä huoltajan yhteystiedot.

 

Lisätietoja:

Jenny Amperla, nuorisokoordinaattori, jenny.amperla@hamina.fi puh. 0405900602

Heidi Paukkunen, hankekoordinaattori, heidi.paukkunen@hamina.fi puh. 0504731962

 

Pin It on Pinterest

Share This