NY aamukahvit kokosivat Nuori Yrittäjyys teeman ympärillä toimijoita ajankohtaisten asioiden, ideoinnin ja toiminnan esittelyn pariin perjantaina 16.10.2020. Nuori Yrittäjyys Kymenlaakson aluepäällikkö Maarit Koverola kertoi alustuksessa Nuori Yrittäjyys-toiminnan kasvusta ja kehittymisestä kansallisesti sekä alueellisesti. Lisäksi hän kertoi tarjolla olevista koulutusmahdollisuuksista ja muista ajankohtaisista asioista, kuten Yrittäjyysstrategian päivittämisestä.
Titta Erkkilä ja Anne Jaakkola kertomassa yrittäjyyskasvatuksesta Pappilansalmen koululla.

Pappilansalmen koulun opettajat Anne Jaakkola ja Titta Erkkilä esittelivät koulullansa käynnistynyttä yrittäjyyskasvatusta. Pappilansalmen koululla on monta NY-opintopolun ohjelmaa käytössä. Yläkoulussa kahdeksasluokkalaista kaksivuotisen yrittäjyys-kurssin valitsi niin suuri osa oppilaista, että tänä syksynä koululla käynnistyi kaksi valinnaisen kurssia ja yhdeksäsluokkalaisista muodostui vuoden kestoinen valinnaisaineryhmä. Alakoululla yrittäjyyskasvatusta tehdään Pikkuyrittäjät -ohjelman kautta.

Lisätietoja yrittäjyyskasvatuksesta kouluillamme voit lukea huhtikuisesta Kuukauden kumppani-esittelystä: Yrittäjyyskasvatus ja Nuori Yrittäjyys -toiminnasta heidän nettisivuiltaan.

Pin It on Pinterest

Share This