Maasotakoulussa on todettu ensimmäinen koronavirustartunta 23.9.2020. Sairastunut on varusmies, joka palvelee Haminassa.
Reserviupseerikoulun kenttä

Varusmies on ollut varuskunnassa erillään muista heti oireiden ilmaannuttua 18.9.2020. Parhaillaan Maasotakoulu selvittää tartuntaketjua ja mahdollisia altistuneita. Varusmiestä on pyydetty olemaan yhteydessä läheisiinsä ja hän on ilmoittanut asiasta lähiomaiselleen.

Maasotakoulu pyrkii hidastamaan COVID-19- eli koronaviruksen leviämistä monenlaisin toimenpitein. Maasotakoulun varusmiehet ja henkilökunta toimivat eri osastoissa, jotka eivät ole toistensa kanssa tekemisissä. Ulkopuolinen liikenne, kuten vierailut Maasotakoulun alueelle on kielletty pois lukien vain varuskunnan kannalta välttämätön liikenne. Maasotakoulussa on siirrytty maaliskuussa 2020 tehtävien niin salliessa etätöihin ja etäopintoihin. Siivousta sekä desinfiointia on tehostettu. Yhteiskäyttötiloja on käyttökiellossa. Työmatkoja ja tapahtumia on peruttu tai siirretty. Kokouksia järjestetään sähköisin tai etäyhteyksin.

Voit seurata Puolustusvoimien koronatilannetta Puolustusvoimien netissä: www.puolustusvoimat.fi/covid-19

Maasotakoulun netissä ja somessa:
www.maavoimat.fi/maasotakoulu

Facebook: Maasotakoulu Army Academy ja Twitter: @MaasotaK aihetunnisteella #maask

Linkki tiedotteeseen Maasotakoulun nettisivulla: https://maavoimat.fi/-/maasotakoulussa-todettu-koronavirustartunta

Lisätietoja ja mahdolliset haastattelupyynnöt: Maasotakoulun tiedottaja Sari Pöyhönen, p. 0299 460 108, sari.poyhonen@mil.fi

 

Pin It on Pinterest

Share This