Hevoset Bastionissa on koko perheen iloinen kesätapahtuma. Pienet ponit ja suuret hevoset valloittavat ympyräkaupungin. Tässä tapahtumassa keppihevosten on lupa villiintyä! Luvassa on mm. ratsastuskilpailuja keskiviikosta sunnuntaihin, hevos- ja muita shownäytöksiä kahdella ohjelma-areenalla, valloittava lasten ohjelma-alue Kesäpuistossa ja harvinaiset Cityravit aivan kaupungin keskustassa perjantaina ja lauantaina.
Hevoset Bastionissa mainos

Keppihevoset kirmaavat Kesäpuistossa perjantaina klo 12-19 ja lauantaina sekä sunnuntaina klo 10-19. Rakenna oma keppihevonen, suorita keppihevosten taitorata ja käy tutustumassa Ponskin puuhatelttaan.

Lapset voivat rakentaa oman keppihevosen OP Kymenlaakson ja Haminan seurakunnan mahdollistamassa keppihevostyöpajassa Kesäpuistossa. Kun oma ratsu on rakennettu, voi keppihevosta lähteä kouluttamaan Haminan kaupungin avoimen varhaiskasvatuksen järjestämälle keppihevosten taitoradalle. 

Kesäpuistossa voit myös nauttia haliponien seurasta, tarkkailla ponilaidunta ja käydä pientä maksua vastaan ponikärryajelulla tai talutusratsastuksessa. Alueelle rakentuu Sevenonin toimesta Ponskin puuhateltta, jossa lapsille on tarjolla hevosenkenkä-askartelua ja muuta mukavaa heppa-aiheista puuhaa. 

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto (MTK) tuo maaseudun Haminan raatihuoneentorille ja kotieläinpihan Tyrkinin puistoon. Kävijät pääsevät tutustumaan maatalouskoneisiin kuten puimureihin ja traktoreihin sekä rapsuttelemaan lampaita ja muita kotieläinpihan asukkaita.

Kaikilla tapahtuma-alueilla lapset liikkuvat huoltajien vastuulla. Bastionin ja Kadettikoulunkadun areenalle alle 12-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi huoltajan seurassa. Huomioithan ystävällisesti, että ponit pitävät huilaustaukoja tarvittaessa päivän aikana. Haminan kaupunki pidättää oikeuden aikataulumuutoksiin.

Lue lisää https://www.hevosetbastionissa.fi/.

Pin It on Pinterest

Share This