Sekä Raatihuoneen joulutorin, että Wanhan Holviston Joulun myyntipaikkojen varaaminen aloitetaan 19.10.2020. Myyntipaikkakyselyt otetaan vastaan sähköisellä lomakkeella, joka julkaistaan useammassa Haminan kaupungin sosiaalisen median kanavassa.
ilmakuva Raatihuone talvi

Lomake tulee myös Haminan kaupungin ja Hamina Bastionin nettisivuille. Täytetyn lomakkeen pohjalta Haminan kaupungilta ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä myyntipaikkahakijoihin mahdollisista vapaina olevista myyntipaikoista joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Käsityöläiset, koululuokat, harrastusporukat, yleishyödylliset toimijat ja kaikki muutkin myyntipaikoista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan! Myyntipaikkoja jaettaessa otetaan huomioon hakijan myyntituotteet, jottei samanlaisia toimijoita olisi liikaa samoina päivinä. Tarkat sopimusehdot ovat luettavissa maanantaista lähtien ilmoittautumislomakkeen yhteydessä. Myyntipaikat ovat maksuttomia.

Raatihuoneen joulutori 29.11.-20.12.2020

Haminan kaupunki on päättänyt kehittää Haminaa joulukaupunkina! Raatihuoneentori pukeutuu jouluiseen asuun jo marraskuun lopussa erilaisin valoin ja somistuksin. Raatihuoneentoria kehitetään jouluisena myyntialueena ja koko linnoitusaluetta nähtävyytenä. Uudet myyntikojut ovat avoinna ma-pe klo 14-20 ja la-su klo 10-16. Raatihuoneentorin ja sen lähikatujen yrittäjät voivat jalkautua halutessaan liikkeidensä eteen ja näin olla osa linnoituksen joulua.

Raatihuoneentorille on tulossa yhteensä kymmenen uutta myyntimökkiä, joiden minimi varausaika on kaksi päivää. Viikonlopun la-su päivät tulee varata kerralla molemmat. Kaksi tai useampi myyjä voi varata myyntipaikan myös yhdessä ja sopia myyntipäivistä keskenään. Myyntimökit ovat kooltaan noin 3m×2m. Mökit on jaettu väliseinällä kahdelle eri myyjälle. Kummallakin myyjällä on käytössään noin 1,5mx2m tila. Mökin kumpaankin myyntipaikkaan on oma sisäänkäynti. Myyntiluukun edessä on pisarasuoja. Myyjät itse voivat halutessaan koristella kojua jouluiseksi omien tarpeidensa ja mieltymystensä mukaan.

Raatihuoneentori, 49400 Hamina

Wanhan Holviston Joulu la-su 12.-13.12.2020 klo 10-16

Haastavasta koronatilanteesta johtuen Wanhan Holviston Joulu -tapahtumaan tehdään tänä vuonna muutoksia. Sisämyyntipaikat jäävät kokonaan pois ja oheisohjelmaa muokataan koronatilanne huomioon ottaen. Joulupukki, joulumuori ja tontut ovat luvanneet osallistua tapahtumaan myös tänä vuonna! Viime vuonna suureen suosioon noussut kuusenkoristelukilpailu järjestetään tänäkin vuonna. Luvassa on sympaattinen joulutapahtuma, joka toteutetaan myyjien ja kävijöiden turvallisuus etusijalle laittaen! Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Muutokset ovat mahdollisia.

Myyntipaikan voi varata yhdeksi tai kahdeksi päiväksi, mutta keskeisimmältä paikalta myyntipaikat saavat kahdenpäivän myyjät. Myyntipaikat ovat 4mx4m ja 4mx8m kokoisia. Myös näitä isommat paikat ovat neuvoteltavissa. Myyntipaikkoihin sisältyy erikseen pyydettäessä sähkö sekä yksi myyntipöytä. Katokset on myyjien tuotava itse.

Hamina Bastioni
Raatihuoneenkatu 12, 49400 Hamina

Annan Narinkat la 5.12. klo 12-16

Annan Narinkoiden myyjähaku on jo alkanut! Perinteeksi muodostuneet ohjelmalliset joulumyyjäiset järjestetään jälleen Kauppiaantalomuseolla korona-ohjeistusten puitteissa. Tapahtumaan etsitään nyt käsityömyyjiä. Myyntipaikkoja on tarjolla piharakennuksissa, teltoissa sekä lämmitetyssä sisätilassa museon työtila Mattilassa. Kaikille myyjille on katettu paikka sekä toripöytä tai pienimmissä tiloissa hylly myyntituotteita varten. Lämpimät sisätilapaikat jaetaan myyjille, joiden myyntituotteet ovat herkempiä. Myyjäksi pääset ilmoittautumaan tästä!

Kauppiaantalomuseo
Kasarminkatu 6, 49400 Hamina

Pin It on Pinterest

Share This