Ilmoittautuminen Raatihuoneen joulutorin ja Wanhan Holviston Joulun myyntipaikkoihin on alkanut! Halutessasi voit hakea myyntipaikkaa kummastakin tapahtumasta. Myös Annan Narinkoiden ilmoittautuminen on käynnissä.
ilmakuva Raatihuone talvi

Raatihuoneen joulutori 29.11.-20.12.2020

Haminan kaupunki on päättänyt kehittää Haminaa joulukaupunkina! Raatihuoneentori pukeutuu jouluiseen asuun jo marraskuun lopussa erilaisin valoin ja somistuksin. Raatihuoneentoria kehitetään jouluisena myyntialueena ja koko linnoitusaluetta nähtävyytenä. Uudet myyntikojut ovat avoinna ma-pe klo 14-20 ja la-su klo 10-16. Raatihuoneentorin ja sen lähikatujen yrittäjät voivat jalkautua halutessaan liikkeidensä eteen ja näin olla osa linnoituksen joulua.

Raatihuoneentorille on tulossa yhteensä kymmenen uutta myyntimökkiä, joiden minimi varausaika on kaksi päivää. Viikonlopun la-su päivät tulee varata kerralla molemmat. Kaksi tai useampi myyjä voi varata myyntipaikan myös yhdessä ja sopia myyntipäivistä keskenään. Myyntimökit ovat kooltaan noin 3m × 2m. Mökit on jaettu väliseinällä kahdelle eri myyjälle. Kummallakin myyjällä on käytössään noin 1,5m x 2m tila. Mökin kumpaankin myyntipaikkaan on oma sisäänkäynti. Myyntiluukun edessä on pisarasuoja. Myyjät itse voivat halutessaan koristella kojua jouluiseksi omien tarpeidensa ja mieltymystensä mukaan.

Täytä Raatihuoneen joulutorin ilmoittautumislomake täältä!

Wanhan Holviston Joulu la-su 12.-13.12.2020 klo 10-16

Wanhan Holviston Joulu on tunnelmallinen ja joulumieltä tuova myyjäistapahtuma Hamina Bastionissa. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna la-su 12.-13.12.2020 klo 10-16. Myynnissä on mm. erialisia jouluherkkuja ja käsityötuotteita. Joulupukki, joulumuori ja tontut ovat luvanneet osallistua tapahtumaan myös tänä vuonna! Viime vuonna suureen suosioon noussut kuusenkoristelukilpailu järjestetään tänäkin vuonna. Luvassa on sympaattinen joulutapahtuma, joka toteutetaan myyjien ja kävijöiden turvallisuus etusijalle laittaen! Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Muutokset ovat mahdollisia.

Wanhan Holviston Joulun ulkomyyntipaikat ovat kooltaan 4m x 4m ja 4m x 8m. Myös näitä isommat paikat ovat neuvoteltavissa. Katokset on myyjien tuotava itse. Myyntipaikat ovat ilmaisia.

Täytä Wanhan Holviston Joulun ilmoittautumislomake täältä!

Annan Narinkat la 5.12. klo 12-16

Perinteeksi muodostuneet ohjelmalliset joulumyyjäiset järjestetään jälleen Kauppiaantalomuseolla korona-ohjeistusten puitteissa. Tapahtumaan etsitään nyt käsityömyyjiä. Myyntipaikkoja on tarjolla piharakennuksissa, teltoissa sekä lämmitetyssä sisätilassa museon työtila Mattilassa. Kaikille myyjille on katettu paikka sekä toripöytä tai pienimmissä tiloissa hylly myyntituotteita varten. Lämpimät sisätilapaikat jaetaan myyjille, joiden myyntituotteet ovat herkempiä. Myyjäksi pääset ilmoittautumaan tästä!

Pin It on Pinterest

Share This