Haminan kaupunki on ottanut käyttöön uuden mobiilisovelluksen nimeltään HaminAppi. Sen avulla Haminan kaupungin asukkaat voivat ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin, vastata pikakyselyihin, antaa palautetta ja tutustua kaupungin tapahtumatarjontaan. Sovellus auttaa myös seuraamaan kaupungin uusimpia uutisia suoraan älylaitteen avulla.

– Saamme HaminAppi -sovelluksen avulla tietoa asukkaiden toiveista ja kehttämisideoista sekä lisätietoa kuntalaisten mielipiteistä. Toivomme, että Haminasta tulisi näin yhä enemmän asukkaidensa näköinen kaupunki ja moni haminalainen innostuu mukaan. Kaikki palaute on tervetullutta, kertoo viestintäpäällikkö Minna Nordström.

Maksuttoman sovelluksen voi ladata Android-puhelimelle Google Play -kaupasta ja iPhonelle Apple App Storesta. Sovellus toimii myös selaimessa.

Latauslinkit:

Jatkossa uusia kyselyjä julkaistaan säännöllisesti muutaman viikon välein. Sovelluksen lataamisen jälkeen käyttäjältä kysytään, haluaako hän tietää, kun uusi kysely on saatavilla. Sallimalla tämän käyttäjä saa automaattisesti ilmoituksen, kun sovelluksessa on uutta sisältöä.

Vastaaja voi halutessaan antaa nimensä kyselyjen yhteydessä, mutta kentän voi myös jättää tyhjäksi. Näin sovelluksen käyttö on täysin anonyymia. Palauteen antamiseen voi liittää kuvan tai karttapisteen tekstin lisäksi. Myös itse sovelluksesta toivomme kehitys- ja parannusehdotuksia.

HaminAppi-mobiilisovelluksen on tuottanut Future Dialog Oy. Future Dialog on kotimainen startup-yritys, joka on erikoistunut erilaisten yhteisöjen mobiiliin osallistamiseen. Yrityksen osallistamisratkaisut ovat tulleet tutuksi jo monessa suomalaisessa kunnassa. Nyt tähän kuntalaisten osallisuuden edistämiseen panostavien kuntien joukkoon liittyy myös Hamina.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Minna Nordström, p. 040 577 4469, minna.nordstrom@hamina.fi

Pin It on Pinterest

Share This