Haminan kaupunki on tehnyt Haminan Palloilijoiden kanssa merkittävän markkinointiyhteistyösopimuksen, johon ensimmäisen kerran sisältyy myös kausikortteja lainattavaksi kaupunkilaisille.
Haminan Vallikenttä

Kuva: Ilmakuvauspalvelu Jarno Koivula

Kortteja on neljä ja niitä saa kauden alkaessa lainaksi pääkirjastosta. Kausikortit käyvät ykköspesiksen miesten ja naisten runkosarjapeleihin.

– Toivottavasti lainattavien kausikorttien myötä Vallikentällä käyvät myös sellaiset haminalaiset, jotka eivät muuten tulisi lähteneeksi katsomaan pesistä, toteaa HP:n toiminnanjohtaja Marko Hovi.

– Hamina on vahvasti pesäpallokaupunki. Ensi kaudella ykköspesiksessä pelaavat HP:n miesten ja naisten edustusjoukkueet tuottavat varmasti paljon iloa lajin ystäville. Pelkästään miesten ykksöpesispeleissä on käynyt tuhansia katsojia ja nyt naiset ovat upeasti saavuttaneet saman sarjatason. Haluamme tukea myös naispesäpalloa Haminassa. Uskon, että Vallikentän tunnelma ja itse pesispelit tuottavat elämyksiä kaupunkilaisille ja vahvistavat myös yhteisöllisyyttä, sanoo kaupungin viestintäpäällikkö Minna Nordström.

Yhteistyösopimukseen sisältyvät myös kaupungin näkyvyys mm. miesten ja naisten edustusjoukkueen peliasuissa, naisten kypärissä ja Vallikentän mainostauluissa. Lisäksi sopimukseen kuuuluvat myös miesten ja naisten ilmaispelit kesän alussa erikseen sovittuna ajankohtana.

Ohjeet kausikorttien lainaamiseen tulee kaupungin verkkosivuille ja kirjastoon kevään 2020 aikana.

Kohdataan Vallikentällä!

Pin It on Pinterest

Share This