Haminan kaupungin organisaatiouudistus on astunut voimaan 1.1.2019 ja samalla myös uudistetaan nuorisopalveluiden toimintaa. Nuorisopalvelut toimii kasvatus- ja koulutusvaliokunnan alaisuudessa Vahvana elämään -prosessissa, jota johtaa muutosjohtaja Liisa Koski-Lukkari.

Nuorisopalveluista on koottu kaksi tiimiä. Toista ohjaa nuorisokoordinaattori Jenny Amperla ja toista nuoriso- ja järjestötyön koordinaattori Heikki Kotilainen, jonka tiimiin vuoden alusta saatiin kulttuurituottaja Tomi Pekkola. Nuorisopalveluiden lisäksi Tomi toimii kaupungin kulttuuritiimissä. Vuoden alusta Heikin tiimissä aloitti myös Hanna-Kaisa Lähde nuorisotyöntekijänä, joka on työskennellyt jo aiemmin määräaikaisena Haminan kaupungin palveluksessa. Heidi Kuikko jatkaa nuorisopalveluissa Jennyn tiimissä oppisopimusopiskelijana ja parhaillaan haetaan Jennyn tiimiin kahta nuorisotyöntekijää erityisesti nuorisotilatoimintaan ja iltaohjaajiksi.

Keskustan alueen nuorisotilatoimintaa siirretään uuden Pappilansalmen koulun monitoimitilaan. Muu toiminta keskustan nuorisotalolla jatkuu toistaiseksi ennallaan. Siellä kokoontuvat edelleen bändikoulu, nuorisovaltuusto ja yökahvila. Nuorisotilatoiminta jatkuu aktiivisemmin taas helmikuussa, jolloin uudet nuorisotyöntekijät saadaan toimintaan mukaan. Tammikuun aikana pidetään mm. Pop Up -nuokkareita kaikilla nuorisotiloilla, ja jalkaudutaan Ruissalon kirjaston tiloihin. Näistä lisätietoja Haminan nuorisopalveluiden Facebookissa ja Instagramissa.

Lisätietoja:
Liisa Koski-Lukkari, muutosjohtaja, p. 040 199 1810, liisa.koski-lukkari@hamina.fi
Heikki Kotilainen, nuoriso- ja järjestötyön koordinaattori, p.040 526 2165, heikki.kotilainen@hamina.fi
Jenny Amperla, nuorisokoordinaattori, p. 040 590 0602, jenny.amperla@hamina.fi
Hanna-Kaisa Lähde, nuorisotyöntekijä, p. 040 199 1600, hanna-kaisa.lahde@hamina.fi

Pin It on Pinterest

Share This