Pitkittyneestä ja epävarmasta koronatilanteesta johtuen Hamina Tattoo -organisaatio on päättänyt siirtää helmikuun Tom Jones -show’n ja maaliskuun Mestarien ilta -konsertin Tattoo-viikolle 2021. Konsertit tulevat täydentämään elokuussa festivaaliviikon ohjelmistoa. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan siirrettyihin konsertteihin.

Kuva Hamina Bastionin konsertista Vuoden 2018 Hamina Tattoossa.

Tom Jones -show siirretään pidettäväksi Hamina Bastionissa sunnuntaina 1.8.2021 klo 17.00. Konsertissa esiintyvät Pete Parkkonen ja Helsingin Poliisisoittokunta. Lisätietoa täällä.

Mestareiden ilta -konsertti siirretään pidettäväksi RUK:n Maneesissa tiistaina 3.8.2021 klo 19.00. Konsertissa esiintyvät laulajalegenda Eino Grön ja kaksi jazzmusiikkimme supertähteä, pianisti Iiro Rantala sekä saksofonisti Jukka Perko. Konsertissa esiintyvät aiemmin ilmoitetusta poiketen myös Ilmavoimien Big Band solistinaan saksofonisti Pepa Päivinen. Lisätietoa täällä.

Jo ostetut liput

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan siirrettyihin konsertteihin. Mikäli uusi ajankohta ei ole sopiva, teillä on mahdollisuus perua liput ja lunastaa rahat takaisin Lippupisteen verkkokaupassa olevan lomakkeen avulla 1.5.2021 mennessä. Linkki lomakkeeseen web.lippu.fi/palautus

Asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty palvelu- ja tilausmaksut. Lisätietoja  pääsylipuista Tattoon toimistosta, tattoo@hamina.fi.

Tattoossa tavataan elokuussa 2021!

Lisätiedot:
– toiminnanjohtaja Hannu Kaukiainen, hannu.kaukiainen@hamina.fi, p. 040 199 1348
– taiteellinen johtaja Lassi Ikäheimo, lassi.ikaheimo@hamina.fi, p. 040 588 4703

 

Pin It on Pinterest

Share This