Haastavasta vuodesta 2020 on selvitty ja Kansainvälisen sotilasmusiikkifestivaali Hamina Tattoon järjestelyissä suunnataan nyt katseet kohti tulevaa vuotta 2021. Hamina Tattoo 2020 jouduttiin maailmanlaajuisen koronaepidemian takia siirtämään kesään 2021 ja tapahtumajärjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa. Tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan elokuun alussa 2.-7.8.2021.

Hamina Tattoon suunniteltu ohjelma vuodelle 2020 esiintyjineen pyritään siirtämään mahdollisimman täydellisesti vuoden 2021 tapahtumaan. Marssishow-esitysten pääsylippuja on jo myyty yli puolet ja myös ryhmien lippuvaraukset on pidetty voimassa.

  • On ollut ilo huomata, kuinka moni ryhmä tai yksittäinen asiakas on pitänyt jo ostetut lippunsa ja haluaa tulla Tattooseen myös vuonna 2021. Lippuvarausten suuri määrä kertoo yleisön sitoutumisesta tapahtumaan, iloitsee Tattoon toiminnanjohtaja Hannu Kaukiainen.

Nykyisestä koronavirustilanteesta johtuen on kuitenkin varauduttava siihen, että haasteet koronaepidemian suhteen jatkuvat myös ensi kesänä. Tästä syystä Tattoon lipunmyynti on toistaiseksi keskeytetty. Jos koronarajoitukset ovat voimassa vielä ensi vuoden elokuussa, Hamina Bastionin paikkojen määrä vähentyy jopa puolella. Normaalisti Bastionin katsomoon mahtuu noin 2 700 henkilöä.

Hamina Tattoon järjestelyorganisaatio seuraa tilannetta aktiivisesti ja tapahtuman lipunmyynti käynnistetään uudelleen, kun tilanne niin sallii.

Viimeistään ensi vuoden maaliskuussa tiedotetaan vuoden 2021 Hamina Tattoon tulevista suunnitelmista ja mahdollisen koronatilanteen vaikutuksista elokuun tapahtumaan. Samalla kerrotaan myös tulevan festivaalin ohjelmasta ja konserttien lipunmyynnistä.

Jo ensi vuoden helmi-maaliskuussa Hamina Tattoo näkyy ja kuuluu Haminassa. Tattoo yhteistyökumppaneineen järjestää kaksi konserttia RUK:n Maneesissa kevään aikana. Helmikuussa Tom Jones Show´ssa estradille nousee energinen Pete Parkkonen ja Helsingin Poliisisoittokunta, joka on nykyisin kansainväliset mitat täyttävä suuri viihdeorkesteri. Maaliskuussa Mestareiden ilta -konsertissa nähdään kolme suomalaisen musiikin suurmestaria, Eino Grön, Iiro Rantala ja Jukka Perko. Konserteissa huomioidaan koronaturvallisuus ja mahdolliset voimassa olevat rajoitukset. Konserttien liput ovat jo myynnissä ja niihin voi ostaa myös edullisen yhteislipun, os. www.lippu.fi/haminatattoo.

Lipunmyyntiin liittyvissä kysymyksissä palvelee Tattoon asiakaspalvelu, sähköposti tattoo@hamina.fi.

Tattoossa tavataan elokuussa 2021!

Lisätiedot:
– toiminnanjohtaja Hannu Kaukiainen, hannu.kaukiainen@hamina.fi, p.040 199 1348
– taiteellinen johtaja Lassi Ikäheimo, lassi.ikaheimo@hamina.fi, p. 040 588 4703

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This