Terveysturvallisuuden varmistamiseksi muistutamme edelleen pitämään tapahtumissa 1-2m turvavälit. Saman perhekunnan jäsenet voivat olla keskenään ilman turvavälejä. Kasvomaskin käyttöä sekä ilmaisen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottamaa koronavilkku-sovelluksen lataamista puhelimeen suositellaan.
HAMINA BASTIONI

Hamina Bastionin kesäkausi on lähtenyt lupaavasti käyntiin! IHMINEN, Rauli Virtanen 50 vuotta maailmalla -juhlanäyttelyssä on ehtinyt vierailemaan jo yli kaksituhatta kävijää! Näyttely on avoinna ti-pe klo 10-18 ja la-su klo 10-16. Maanantaisin suljettu. Poikkeuksia aukioloajoissa voi olla Hamina Bastionin tapahtumien aikaan. Näyttelyyn on vapaa pääsy!

Myöskään lapsiperheitä ei Hamina Bastionissa ole unohdettu! Kesäkuussa alkaneet koko perheen merirosvoseikkailut jatkuvat heinäkuussa. Seikkailuja järjestetään vielä pe 9.7. klo 12-15 ja la 10.7. klo 10-15. Oman paikkansa seikkailuissa voi varmistaa varaamalla ajan ennakkoon. Myös merirosvoseikkailuihin on vapaa pääsy!

VARAA PERHEELLESI OMA AIKA SEIKKAILUUN TÄSTÄ!

Nopeimmat saattavat vielä ehtiä ilmoittautumaan mukaan Hamina Bastionin tarjoamiin ilmaisiin opastettuihin kierroksiin! Hamina Bastioni ennen ja nyt -opastukset järjestetään pe 9.7. klo 17 (rooliopastus) ja ke 21.7. klo 17.00 (tavallinen kierros). Max. 25 hlöä, ilmoittautuminen ennakkoon edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä sähköpostitse: hamina.bastioni@hamina.fi. Ilmoita osallistujien nimet ja puhelinnumerot.

HEINÄKUUN 2021 TAPAHTUMAT

Åland 100 i Fredrikshamn / Ahvenanmaa 100 Haminassa -kesätapahtuma
Ke 7.7.2021 klo 12.00-14.00

Hamina Bastionin kenttäalueella istumapaikallisena tilaisuutena järjestettävän tapahtuman juontaa suomeksi ja ruotsiksi Yleisradion Kulttuuri ykkösen toimittaja Pia-Maria Lehtola. Kesätapahtuma alkaa Maria Ylipään ja harmonikkataiteilija Niko Kumpuvaaran minikonsertilla, jossa saariston elämä on keskeisesti läsnä. Ahvenanmaan kehitysministeri Alfons Röblom tuo maakunnan tervehdyksen ja musiikin lomassa Ahvenanmaan kansanedustaja Mats Löfström ja lippuasiantuntija, kansanedustaja Kimmo Kiljunen kertovat tarinoita Ahvenanmaan lipusta ja sen symboliikasta. Kesätapahtuman toisessa osiossa tutkija Hanna Ojanen ja Sia Spiliopoulou Åkermark avaavat Ahvenanmaan erityisaseman merkitystä kansainvälisellä tasolla ja kertovat vähemmän tunnettuja asioita Ahvenanmaasta.  Tilaisuus on täyteen varattu, mutta kaikkien onneksi se myös streamataan Haminan YouTube –kanavalle.

IHMINEN, Rauli Virtanen 50 vuotta maailmalla -juhlanäyttely on tapahtumapäivänä auki klo 10-12 ainoastaan kesätapahtumaan lippunsa lunastaneille. Tapahtuman jälkeen klo 14.30-18 näyttely on avoinna kaikille. Tervetuloa!

Lisätietoja: Lassi Ikäheimo puh. 040 588 4703, lassi.ikaheimo@hamina.fi

Yleisötilaisuuksien lisäksi la 10.7.2021 ja to 22.7.2021 järjestetään yksityistilaisuudet Hamina Bastionin kenttäalueella vain kutsuvieraille.

Muutokset mahdollisia. Lisätietoja tulevista Hamina Bastionin tapahtumista löydätte myös osoitteesta: www.haminabastioni.fi.

TILAA UUTISKIRJE JA OSALLISTU ARVONTAAN! 

Hamina Bastionin uutiskirjeen tilanneiden kesken järjestetään arvonta, jossa voi voittaa mm. vapaalippuja kauden tapahtumiin sekä Hamina-aiheisia tuotepalkintoja! Arvontaan voi osallistua 5.8.2021 mennessä. Voittajiin ollaan yhteydessä viikkojen 31-32 aikana.

Tiedotamme uutiskirjeen kautta Hamina Bastionin asioista noin kerran kuukaudessa silloin, kun tapahtumia tai muuta tiedotettavaa on. Hiljaisina ajankohtina tiedotamme harvemmin. Uutiskirjeen tilanneiden kesken järjestämme arvontoja muutaman kerran vuodessa.

TILAA UUTISKIRJE TÄSTÄ!

 Kaikista Hamina Bastionin tapahtumista ja niiden järjestelyistä saatte lisätietoja:

Tuottaja Eija Karnaattu (lomalla 12.7.-1.8.2021), puh. 040 5944 717, eija.karnaattu@hamina.fi ja

Tapahtumakoordinaattori Saija Ristola (lomalla 21.6.-11.7.2021), puh. 040 058 7715, saija.ristola@hamina.fi

Tapahtumarikasta kesää!

Pin It on Pinterest

Share This