Haminan kaupunki ja kehittämisyhtiö Cursor ovat avanneet internetissä elinvoimakyselyn yrityksille. Tavoitteena on kartoittaa, miten yrittäjäystävällisenä kaupunkina alueen yrittäjät Haminaa pitävät ja millaisia kaupungin ja Cursorin tuottamia palveluita yrittäjät arvostavat.

– Hyvinvoivat yritykset ovat kaupunkimme perusta. Työpaikat tuovat verotuloja ja luovat kaupungin elinvoimaa, sanoo Haminan muutosjohtaja Simo Kaksonen.

– Haluamme jatkuvasti parantaa palveluamme vastamaan resurssiemme mukaan yritysten odotuksiin, kertoo yrityspalvelupäällikkö Tiina Paavola Cursorista.

Kyselyssä voi antaa kouluarvosanan kaupungin tarjoamille palveluille ja yrittäjäystävällisyydelle. Myös ruusuja ja risuja pääsee antamaan tekstin muodossa. Kyselyyn voi vastata nimettömänä, mutta yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Polar Ignite -urheilukello. Kysely on avoinna 25.10. asti osoitteessa https://response.questback.com/sekescursor/haminan_elinvoimakysely. Vastaamaan pääsee myös Haminan kaupungin ja Cursorin (www.cursor.fi) internetsivujen kautta.

Lisätietoja:
Muutosjohtaja Simo Kaksonen, Haminan kaupunki, p. 040 199 1830, simo.kaksonen@hamina.fi
Yrityspalvelupäällikkö Tiina Paavola, p. 040 190 2521, tiina.paavola@cursor.fi

Pin It on Pinterest

Share This