Itärannikon kesän uusin, kuumin ja kaiken päälle juuri sopivan kokoinen kaupunkifestivaali East Coast Festival valtaa Hamina Bastionin historiallisen tapahtuma-areenan kesäkuun 17.-18. päivä. Festivaalin kahdelle lavalle tulee kahden päivän aikana nousemaan yhteensä 16 huippuartistia ja tässä tulevat vuoden 2022 East Coast Festivaalin ensimmäiset artistikiinnitykset!

Euroopan suurimman telttakatoksen alla jyristelee intensiivisellä livepreesensillään jo 20-vuotta dominoinut Von Hertzen Brothers, kolmen jo kuopatun kärkibändin (Lapko, Disco Ensemble, Children Of Bodom) jäsenistä koostuva kokoonpano Moon Shot. Festivaalin toinen pääesiintyjä on violent popista valtavirtamusiikin lanseerannut ja mittavalle Amerikankiertueelle maaliskuussa suuntaava Blind Channel jonka viisuhitti Dark Sidea on pelkästään Spotifyssa kuunneltu yli 47 miljoonaa kertaa.

Tämän päälle lavalle nousee mm. lukuisia listahittejä uransa aikana tahkonnut suomiräpin konkari Brädi, suomiräpin punkbändiksikin kutsuttu Mouhous, yhtyeistä Maj Karma, Herra Ylppö & Ihmiset sekä Herra Ylppö & EX tunnettu ja Vain Elämää 11. kaudella esiintynyt Herra Ylppö. Paikallisväriä tapahtumaan tuo Janne Ensola & F Street Band, joka tributoi legendaarisen Bruce Springsteenin musiikkia.

Perjantai 17.6. (tähän mennessä)
Mouhous
Herra Ylppö
Von Hertzen Brothers
Brädi

Lauantai 18.6. (tähän mennessä)
Blind Channel
Moonshot
Janne Ensola & F Street Band

East Coast Festival tulee olemaan ikärajaton tapahtuma, sillä haluamme mahdollistaa myös nuoremmalle sukupolvelle musiikkikulttuurista täysipainoisesti nauttimisen. Tapahtuman promoottori Sami Hauru toteaa ”Musiikkitapahtumat tarvitsevat kuluttajia myös jatkossa ja musiikkitapahtumien hienoutta ei opi ymmärtämään muutoin kuin niissä käymällä. Tapahtuma alue tullaan jakamaan ikärajattomaan sekä anniskeluoikeudet omaavaan K18 alueeseen”.  Alueet tullaan erottamaan näkösuojatusti toisistaan, kuitenkin siten, että molemmilla puolilla saadaan nauttia laadukkaista oheispalveluista, kuten ruokamaailmasta. Tulemme panostamaan kaikin tavoin asiakkaiden viihtymiseen ja asiakaskokemukseen. Tapahtuma-alueelle ja Hamina Bastionin holvistoon tulee rakentumaan myös laadukas VIP-alue, joka tarjoaa asiakkaille mm. omaa rauhaa festivaalihumun keskellä, esteettömän näkymän molemmille lavoilla sekä laadukkaan ruokailun ja omat ravintolapalvelut.

Tapahtuma tullaan järjestämään kaikkien festivaalin aikana olevien viranomaisohjeistuksien mukaisesti ja tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon suurille massafestivaaleille. Olemme juuri sopivan kokoinen ja sopivan lähellä ja esimerkiksi pääkaupunkiseudulta vain noin tunnin matkan päässä. Haminaan on helppo saapua omalla autolla tai sekä julkisilla myös kauempaa. Tapahtumaan tullaan järjestämään myös festivaalikuljetukset Kotka-Hamina seudulta sekä Kouvolasta, näistä tiedotetaan tarkemmin lähempänä tapahtumaa.

Tapahtuman kaikki lipputyypit tulevat myyntiin maanantaina 24.1.2022 EARLY BIRD hinnoin, Early bird lippuja on myynnissä erittäin rajoitettu määrä ja tarjous on voimassa 23.2.2022 klo 23:59 saakka tai niin kauan kuin tarjouslippuja riittää. Liput myy Tiketti.fi. Nähdään kesäkuussa Hamina Bastionissa!

Lisätietoja antaa ja tiedusteluihin vastaa
Sami Hauru |Promoottori, vastaava tuottaja
+358 (0)41 505 1902 |
sami@eastcoastevents.fi

Festivaalia voi seurata verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa
www.eastcoastfestival.fi
Facebook: East Coast Festival
Instagram: @eastcoastfestivalfi
TikTok: East Coast Festival

Pin It on Pinterest

Share This