Hamina Bastionin kevään toistaiseksi viimeiset striimaukset esitetään toukokuussa.
Ella Teponen, bilebändi Hero

Hamina Bastioni on tarjonnut korona-kevään aikana live-esityksiä suoraan katsojien kotisohville. Live striimatut keikat päätettiin aloittaa, kun koronan aiheuttama maailmanlaajuinen pandemia laittoi myös Hamina Bastionin tapahtumakalenterin uuteen uskoon. Näillä näkymin syyskuussa järjestettävä Valojen Yö sekä joulukuun Wanhan Holviston Joulu saattavat jäädä Hamina Bastionin tämän vuoden ainoiksi tuleviksi tapahtumiksi. Vuoden 2021 kausi on jo kesän osalta lähes täyteen buukattu.

Tähän mennessä striimattuja keikkoja on Hamina Bastionin toimesta tehty kaksi. Tavoitteena on ollut tarjota musiikkielämyksiä kotona aikaansa viettäville ihmisille ja tukea samalla myös lähiseudun muusikoita. Bastioni Live- nimellä kulkevat tapahtumat on otettu hyvin vastaan, ja palaute on ollut pelkästään positiivista. Katsojia on riittänyt, vaikka tällä hetkellä tarjontaa virtuaalitapahtumista on verkossa erittäin paljon.

Musikaalin ystäviä hemmotellaan tulevana lauantaina, kun Hamina Bastionissa kesällä 2018 esitetty Taivaanraapijat striimataan 23.5 klo 19 alkaen. Musikaali on nähtävissä vain lauantaina! Kolmas, ja samalla toistaiseksi viimeinen Bastioni Live nähdään ja kuullaan lauantaina 30.5. klo 19 alkaen, jolloin esiintymässä on energinen bilebändi HERO, solistinaan Ella Tepponen.

Livekeikkaa ja musikaalia voi katsoa veloituksetta suorana Hamina – maailmanluokan pikkukaupunki YouTube -kanavan kautta: https://www.youtube.com/channel/UCPUYWtRSpFKRtTmYcjJ9FYQ/featured

Bastioni Live -keikan teknisestä tuotannosta vastaa syksyllä 2019 perustettu Kymenlaaksolainen tapahtuma-alan yritys East Coast Events yhdessä AK Soundin kanssa.

Pin It on Pinterest

Share This