Kaupungin avustukset uusiutuvat ja niiden hakuaika aikaistuu helmikuun loppuun. Avustusinfo Haminan Pääkirjaston Kaspersalissa ma 18.11.2019 klo 17.00 kaikille haminalaisille yhdistyksille. Tulethan siis kuuntelemaan ohjeita avustusten hakemiseen, niin et jää alkuvuonna "sormi suuhun" käytäntöjen kanssa! Tavoitteena on aktivoida yhdistyksiä suuntaamaan toimintaansa myös oman jäsenistönsä ulkopuolelle - yhdessä olemme enemmän :)

Avustusinfo koskee kaikkia kolmannen sektorien toimijoita, kuten nuorisoavustuksia, kulttuuriavustuksia ja liikunta-avustuksia sekä ikäihmisten yhdistysten avustuksia. Lisäksi uutena on avustukset 4. sektorin pop-up -tyyliseen toimintaan.

Lisäksi Viestintä- ja markkinointisuunnittelija Minna Nordström kertoo yhdistysten, seurojen ja järjestöjen yhteisestä sivustosta kotikaupunkinahamina.fi, jonka kautta yhteystiedot tulevat yhdelle sivustolle ja jossa yhdistykset esittelevät omaa toimintaansa.
Käyhän rekisteröitymässä ja pyytämässä käyttöoikeutta ennen maanantain infoa, niin saat heti oman seurasi tiedot ajantasalle!

Pin It on Pinterest

Share This