Verkkoviestintä ja sosiaalinen media

Verkkoviestintä

Verkkoviestintä on yksi Haminan kaupungin viestinnän painopistealueista. Kaupungin verkkosivuilla, www.hamina.fi julkaistaan kaupungin tiedotteet, ilmoitukset ja kuulutukset sekä uutisoidaan ajankohtaisista tapahtumista. Verkko on paitsi tiedottamisen ja asioinnin kanava, se on myös tärkeä vaikuttamisen ja kaupunkimarkkinoinnin keino.

Vuoden 2018 maaliskuussa toteutetun uudistuksen jälkeen hamina.fi -sivusto mukautuu eri päätelaitteille (näyttö, tabletti ja älypuhelin). Sivuston uudistaminen jatkuu kieliversioiden (englanti ja venäjä) osalta vielä keväällä 2018. Verkkosivujen kehittämis- ja koordinointivastuu on kaupungin viestinnässä. Kukin palvelualue vastaa omien sivujensa sisällöstä ja päivityksestä. Vastaavana toimittajana toimii viestintäpäällikkö Minna Nordström.

Palautetta ja kysymyksiä sivuista voi lähettää palautesivun kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@hamina.fi.

 

Sosiaalinen media

Haminan kaupunki käyttää sosiaalisen median kanavia tiedottamiseen ja keskustelun herättämiseen kaupungin toiminnasta, tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Sosiaalinen media tarjoaa suoran yhteyden kaupungin ja kuntalaisen välille. Virallisia hallintoasioita ei kuitenkaan voi panna vireille sosiaalisen median kautta.

FACEBOOK

Haminan kaupunki Facebookissa
facebook.com/kohtaamistenhamina
Haminan kaupungin Facebook -sivuja ylläpitää viestintätiimi. Ylläpitäjät seuraavat ja vastaavat kysymyksiin pääsääntöisesti arkisin klo 8 – 16.00. Ylläpitäjillä on oikeus poistaa asiattomat viestit. Tervetuloa keskustelemaan ja kommentoimaan!

Muita Facebook-sivuja
Haminan nuorisotalo
http://www.facebook.com/haminannuoristotalo
Haminan nuorisopalveluiden ylläpitämä sivusto.

Haminan lukio
http://www.facebook.com/haminanlukio
Haminan lukion ylläpitämä sivusto.

INSTAGRAM

Haminan kaupunki Instagramissa
http://www.instagram.com/kohtaamistenhamina

TWITTER

Haminan kaupunkiTwitterissä
www.twitter.com/Haminankaupunki
Kaupungin toimintaa ja ajankohtaisia asioita twiitteinä.