WALTTI-matkakortin myyntipiste muuttuu Haminassa

Paikallisliikenteen Waltti-matkakortin voi 2.1.2019 alkaen ostaa ja ladata Haminassa Linnoituksen uimahallin kahviosta (osoite: Puistokatu 1, 49400 Hamina) sekä tuttuun tapaan netistä: https://kauppa.waltti.fi/. Waltti-tuotteiden myynti päättyy Kaivokadun R-Kioskilla 31.12.2018.

Uuden palvelun tarjoaa yhdessä Haminan kaupungin kanssa Kymijoen Nuorisoyhdistys ry, joka vastaa myös uimahallin lipunmyynnistä ja kahviosta.

Waltti-matkakortti on ostettavissa ja ladattavissa seuraavina aukioloaikoina:

maanantaisin klo 12 – 19.30
tiistaista perjantaihin klo 6.30 – 19.30
lauantaisin klo 10 – 17.30
sunnuntaisin klo 10 – 15.30

Huomio, että kassapalvelut sulkeutuvat 1,5 tuntia ennen uimahallin sulkeutumisaikaa.
Myös Kela-tuetut matkakortit sekä koululaiskortit voi hankkia Linnoituksen uimahallin kahvion kautta.

Lisätietoja:
Linnoituksen uimahallin kassa / Kymijoen Nuorisoyhdistys, p. 040 199 1232
Etelä-Kymenlaakson henkilökuljetusyksikkö, p. 040 620 5770.

Mikä on Waltti-matkakortti?

Matkustaja voi oman käyttötarkoituksensa mukaan valita matkakortin henkilökohtaisena tai haltijakohtaisena. Henkilökohtaista korttia voi käyttää ainoastaan kortin omistaja. Haltijakohtaisen matkakortin voi hankkia kuka tahansa ja se sopii yhteiskäyttöön esimerkiksi perheille ja yrityksille. Korttia voi käyttää kuka tahansa samaan asiakasryhmään kuuluva henkilö. Haltijakohtaiseen korttiin ei välttämättä voi ladata kaikkia lipputuotteita. Tarkista tarvittaessa tilanne oman joukkoliikenneviranomaisen kohdalla.

Henkilökohtaisen korttiin tallennetaan matkustajan henkilötiedot kortin perustamisen yhteydessä. Kortin personointi mahdollistaa arvon tai kauden siirron uudelle kortille, jos matkakortti katoaa.
Waltti-matkakortista peritään korttimaksu (5 euroa).

Waltti-matkakorttiin voidaan ladata erilaisia kausi- ja arvolippuja. Kausilippu on voimassa 30, 90 tai 180 vuorokautta tai kalenterivuoden. Kauden voimassaolo alkaa ensimmäisestä käyttökerrasta. Arvolippua käytettäessä kortilta vähennetään hinnan mukainen määrä arvoa. Arvolipulla voi maksaa myös toisen samaan tai alempaan ikäryhmään kuuluvan matkustajan matkan. Waltti-matkakortilla voi olla samanaikaisesti sekä kausilippu että arvolippuja.

Waltti-matkakortti hankitaan ja ladataan ensimmäisen kerran palvelupisteessä tai netissä: https://kauppa.waltti.fi/

Haminan kaupunki
Maria Ovaska, hallintopäällikkö
040 564 0206
maria.ovaska@hamina.fi