Uusia nopeita bussivuoroja Kotka-Hamina – Vaalimaa välille

Kotkan-Haminan seutu saa uudet nopeat linja-autovuorot Vaalimaalle. Kolme-neljä kertaa päivässä ajettavat uudet bussivuorot palvelevat etenkin alueen työmatkalaisia sekä mm. asiointia Kymenlaakson keskussairaalassa. Vuoro sopii myös esimerkiksi Ekamin opiskelijoille Haminan ja Kotkan välillä. Linja kulkee myös viikonloppuisin ja se aloittaa liikennöinnin marraskuun lopussa.

Vuorojen ajoreitti: Kotka Keskusta (Norskankatu ja kauppatori) – rautatieasema – Hovinsaari – Keskussairaala – moottoritietä Karhulaan – moottoritietä Haminan linja-autoasema – moottoritietä Virojoen linja-autoasema – Vaalimaa. Ajoaika Kotkasta saakka on n. 1 h 10 min. Vuoroon käyvät käteismaksun lisäksi mm. edulliset Waltti-kuukausikortit sekä arvokortit.

Vuorolla pääsee myös töihin ja ostoksille Vaalimaalle avautuvaan Zsar-ostoskeskukseen. Arkisin ensimmäiset vuorot ovat Vaalimaalla perillä 9.25 ja 14.25, takaisin viimeiset lähtevät 16.30 ja 20.30. Viikonloppuisin ensimmäiset bussivuorot Vaalimaalla 9.25, 12.25 ja takaisin viimeiset 16.30 sekä 18.30. Tarkka bussiaikataulu ja hinnasto julkaistaan marraskuun loppupuolella seudun aikataulusivustolla www.kotkanaikataulut.fi

Kotka-Hamina-Vaalimaa vuoron rahoittavat lipputulojen lisäksi yhteistyössä Kotkan ja Haminan kaupungit, Virolahden kunta, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Zsar Oy sekä Kymenlaakson Liiton tukemana Cursor Oy Kotkan-Haminan seutubudjetista.

Lisätietoja: Myyntipäällikkö Petra Cranston, petra.cranston@cursor.fi, p. 040 190 2529

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Liitteet