Tattoossa kohokohtia pienille kesälomalaisille!

Koko perheen Junior Tattoo, nuorisokonsertti ja lastenkonsertti tulossa

 

Junior Tattoo tulee jälleen Hamina Bastioniin sunnuntaina 29.7. klo 12! Nuorten konserttia tähdittää Diandra samana iltapäivänä. Lapsia Tattoo hellii lastenkonsertilla torstaina 2.8. klo 15 klubiteltassa torilla, kun lavalle tepastelevat television lastenohjelmista tutut Maukka ja Väykkä.

 

Junior Tattoo on koko perheen tunnin mittainen ilmaistapahtuma Hamina Bastionissa, koostuen lasten ja nuorten orkestereiden musiikkiesityksistä, jotka tehdään liikkeessä ja hyvällä sykkeellä. Mukana on nuorisopuhallinorkestereita ja esiintymässä nähdään myös Haminan Teinisirkus ja suuri kuoro. Bastionin katsomoon mahtuu 2800 ensimmäistä onnellista!

 

Samana iltapäivänä saapuu areenalle myös Idols-ohjelman kirkkain kestotähti, loistava Diandra omien luottomuusikoidensa kanssa. Konsertti alkaa Puolustusvoimien Varusmiessoittokunnan Show Band:in uudella ohjelmistolla klo 15.

 

Lastenkonsertin Maukka on kissa ja Väykkä on koira. Heidän yhteiselonsa ei aina ole mutkatonta. Huumorin ja horjumattoman ystävyyden avulla he selviävät kuitenkin kiperistäkin tilanteista. Konsertissa kuullaan kirjailija Timo Parvelan lukemia tarinoita Maukasta ja Väykästä, näyteltyjä kohtauksia sekä säveltäjä Iiro Rantalan valloittavia lauluja. Esiintymässä nähdään Lotta Kuusisto, Paavo Kerosuo, Timo Parvela ja pianistina Iiro Rantala. Esitys sopii kaikille hyvän tarinan nälkäisille!

 

LISÄTIETOJA: www.haminatattoo.fi