Talviloman tekemistä lomalaisille

Talvilomalla palloillaan palloiluhallissa alkuviikosta, kastutaan Wibit-radalla keskiviikkona ja torstaina sekä mitellään Angry Birdsien kanssa Bastionissa sunnuntaina. Jäähallissa yleisöluisteluaikoja ja Uuperissakin rinne avoinna talven riemua. Tule mukaan menoon!

Talviloman ohjelmaan tästä!

Koululaisten talvilomaviikko on alkanut ja kelit näyttävät melko syksyisiltä talviliikuntaan. Tokin lunta ehtii vielä tulla, ja sitä todella toivotaan talvitapahtumia varten, mutta tapahtumat järjestetään, vaikka lunta ei olisikaan!

Haminassa lomaviikko aloitetaan Lionsien koko perheen talvitapahtumalla Kesäpuistossa lauantaina 22.2. klo 11-14. Puistossa on kotieläimiä ja harrastusesittelyjä, sekä hernekeittoa!

Maanantaina haminalaisille lapsille on varattu Palloiluhallista klo 10-11.30 jalikseen ja muuhun höntsäpelailuun, tiistaina taas klo 12-13.30 pesikseen ja muuhun höntsäpelailuun. Isovanhemmilla ja muille aikuisille on omaa ohjelmaa, että hekin pääsevät liikkumaan lapsia kuskatessa! Palloiluhalliin tarvitset sisäpelikengät ja juomapullon.

Tiistai-aamuksi toivotaan lunta, jotta Rauhankadun urheilukentällä päästään hiihtämään, eikä jouduta tyytymään vain sauvakävelyyn. Jos lunta on, paikalla on myös lainavälineitä hiihtoon. Ulkoilua ja kohtaamisia kuitenkin klo 10-12 ja lämmintä mehua.

Keskiviikkona ja torstaina Linnoituksen uimahallissa on Wibit-rata klo 10-20, jossa kaikenikäiset uimataitoiset pääsevät taituroimaan. Pienemmille on uimaleluja tarjolla opetusaltaassa. Aamuisin ennen kymmentä radat ovat kuntouimareiden ja vesijuoksijoiden käytössä, Wibitin aikaan hallissa riittää vilskettä ja desibelitkin kenties nousevat… Uimahalli on normaalisti auki koko talvilomaviikon ja normaalilla uimahallimaksulla pääsee myös Wibittiin.

Viikon huipentaa Angry Birds Go Snow -talvitapahtuma Bastionissa ja ympäristössä sunnuntaina 1.3. klo 10-14. Jos lunta tulee, tapahtuma on talvisempi, jos ei, keksitään muuta sulan maan tekemistä!
Ainakin Red on tulossa yhdessä ulkoilemaan kanssamme, joten yritetään keksiä kaikenlaista kivaa touhua porukalla.
Jos haluat yhdistyksesi tai yhteisösi osaksi tapahtumaa, ilmoittaudu mukaan Bastionin nettisivuilla – esittelypaikkoja on niin ulkona kuin sisällä holveissakin.

Talvilomaviikolla jäähallilla on yleisövuoroja, ja Haminan liikuntahallilta voi varata saliaikaa vaikka sulikseen tai säbään – nämä kaikki löydät tilanvarausohjelma Timmistä liikunnan nettisivuilta!

 

Nuorisotilat ovat talvilomaviikolla auki seuraavasti:

ma 24.2 Yhteisötalo Manski klo 12 – 18
ti 25.2 Uuden-Summan nuorisotila klo 12-15
ke 26.2 Yhteisötalo Manski 14 – 18
to  27.2 Uuden-Summan nuorisotila klo 12-18
pe 28.2 Yhteisötalo Manski  klo 12 – 18