Suosittu Museokortti rantautui Haminaan

Haminan kaupungin museot on liittynyt valtakunnalliseen museokorttijärjestelmään 5.4.2018 alkaen.

Museokortti käy jo nyt pääsylippuna Kaupunginmuseoon, ja 5.6. alkaen Museokortti on käytössä myös Kauppiaantalomuseossa sen avautuessa kesänäyttelyä varten.

Museokortti avaa pääsyn 250 museoon eri puolilla Suomea Ahvenanmaalta Inariin. Museokortin voi ostaa itselle tai lahjaksi vaikkapa äidille tai vastavalmistuneelle. Se on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä käyttökerrasta.

Museokortti on myynnissä myös Kaupunginmuseon museokaupassa, joka on avoinna museon aukioloaikoina, sekä kesäkuusta alkaen Kauppiaantalomuseon puodissa. Museokortin vuosihinta on 68 €, ja jos kortin voimassaolon uusii, maksaa seuraava vuosi 59 €. Maksun voi suorittaa käteisellä tai pankki- tai luottokortilla sekä Smartum-seteleillä.

Kaupunginmuseossa ovat tällä hetkellä avoinna Haminan nuorisovaltuuston nuorten kanssa toteutettu Nuoruus ympyröillä -näyttely, joka esittelee nuorten elämää 1950-luvulta nykypäivään, sekä Metsäkylän Viidankankaan asuinpaikan vuonna 2016 tehtyjen kaivausten pohjalta toteutettu Kivikautta Kaakonkulmalla -näyttely. Kaupunginmuseo on toukokuun loppuun saakka avoinna ke 14-18, to-la 12-16. 1.6. alkaen museo on auki ti, to-su 10-16 ja ke 12-18.

Kohdataan museossa!

 

Lisää tietoa Museokortista: https://museot.fi/museokortti

Haminan kaupungin museot: https://www.hamina.fi/vapaa-aika-liikunta/museot/