PERUSOPETUKSEN ILTAPÄIVÄTOIMINTAAN HAKU 2.3.-5.4.2020

Iltapäivätoimintaan kaudelle 2020-2021 HAKU

Hakuaika IP-toimintaan kaudelle 2020-2021 on ajalla 2.3. – 5.4.2020. Valitkaa koulu, jonka iltapäivätoimintaan paikkaa haette ja täyttäkää lomake huolellisesti kaikilta osin. Hakuajan jälkeen tulleet hakemukset käsitellään erikseen ja paikka myönnetään, jos ryhmässä on tilaa.

IP-toimintaan haetaan sähköisellä lomakkeella. Hakemuslomakkeen löydät täältä: www.hamina.fi -> Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta (APIP).

Hakeminen ja lisätiedot

Iltapäivätoimintaan haetaan lukuvuosittain Haminan kaupungin sivulla olevalla sähköisellä lomakkeella. Iltapäivätoiminnan ryhmä perustetaan, mikäli osallistuvia lapsia on vähintään viisi. Etusijalla 1.luokkalaiset ja lapset, joiden molemmat vanhemmat ovat töissä/opiskelee. Kaikille toimintaan hyväksytyille lähetetään päätös, osallistumislomake ja maksutiedote. Koulukuljetus tarve merkittävä hakemukseen ja kuljetuskoordinaattori ottaa yhteyden perheisiin, tiedottaa tarkemmin kuljetusasioista. Iltapäivätoiminta on maksullista ja perheet voivat varata 1-10pv/kk maksu 60e tai 11pv->/kk maksu 105e.