Lasten kulttuuriviikot 3.-24.2.

Lasten kulttuuriviikot 2019 avataan Haminassa Pikkuväen katrillilla Vehkalahtisalissa su 3.2. klo 15. Ohjelmassa on monia hauskoja tapahtumia lapsiperheille. Tervetuloa!

Lasten kulttuuriviikot 2019 avataan perinteikkäästi Haminassa su 3.2. klo 15 Pikkuväen katrillilla Vehkalahtisalissa, johon liput 5€. Lastenpäivää vietetään la 16.2. Raittiustalolla, jossa Mimin ja Kukun konsertti ja Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuva 7€ pääsymaksulla. Linnoituksen päiväkodilla tarjotaan värikylpytyöpajoja vauvoille.

Kauppiaantalomuseon Mattilassa vietetään Lasten lauantaita jo 2.2. jolloin askartelua ohjaa Saga Taskinen teemalla Lasten kaupunki -projekti ja valon juhlaa. Myös Vanha kunnon villa -työpajat on tarjolla koululaisille 19.-21.2.

Kirjastot ovat järjestäneet Potkuhousu-trubaduurin konsertit ma 4.2. klo 9.30 Vehkalahtisaliin ja ti 5.2. klo 9.30 Kaspersaliin. Rodnik ry:n venäjänkielinen näytelmä ystävyydestä esitetään ke 13.2. klo 17 Haminan kirjastossa.

Haminan kulttuuripalvelut on järjestänyt valtaosan ohjelmasta suoraan kouluihin ja päiväkoteihin: esiintyjinä ovat Orffit, Bluesmies Jönsson, Taikuri Jari, Teatteri Hevosenkenkä, Runoesitysryhmä Pöntöt ja Täti Sininen.