Kehittyvä joukkoliikenne -kuntalaiskysely

Vastaamalla 1.3. - 2.4.2018 Hamina-Kotka-Pyhtää -seudun joukkoliikennekyselyyn, kuntalaiset voivat antaa palautetta alueen paikallis- ja seutuliikenteestä ja alueen jatkokehitykseen. Kysely on tarkoitettu kaikille kuntalaisille ja Haminassa, Kotkassa tai Pyhtäällä asuville riippumatta siitä, käyttävätkö he joukkoliikennettä vai eivät.

Kysely on tarkoitettu kaikille kuntalaisille ja Haminassa, Kotkassa tai Pyhtäällä asuville riippumatta siitä, käyttävätkö he joukkoliikennettä vai eivät.

Vuoden 2017 aikana on otettu käyttöön uudet joukkoliikenteen aikataulusivut sekä Digitransit.fi -reitti- ja aikatauluhaku, joka on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille. Uutta on myös älypuhelimella ostettava mobiililippu ja uudistettu Waltti -nettikauppa.

Helmikuussa 2018 avattiin Karhulassa ja Haminassa uudet Waltti-palvelupisteet R-kioskin toimipisteissä.

Kysely toteutetaan Internetin kautta webropol-kyselynä, johon pääsee kuntien kotisivujen kautta tai suoraan osoitteesta http://www.webropolsurveys.com/kotkaliikenne.net

Myös osa oppilaitoksista ja suurimmista työpaikoista tarjoaa linkin kyselyyn omilta kotisivuiltaan tai sähköpostijakelunsa kautta.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme Hamina-Kotka-Pyhtää -alueen joukkoliikenteen Waltti-korttia, joihin ladataan voittajan toiveen mukaan joko 30 päivän rajaton matkustusoikeus tai vastaavalla summalla matkaoikeutta arvolipulle.

Lisätietoja:

  • Liikennepäällikkö Simo Virtanen, Etelä-Kymenlaakson henkilökuljetusyksikkö, puh. 040 631 0857, simo.virtanen@kotka.fi
  • Projektipäällikkö Mika Piipponen, Ramboll Finland Oy, p. 0400-417 236, mika.piipponen@ramboll.fi