Nyt arvioidaan joukkoliikenneuudistusten onnistumista

Kotkan paikallisliikenteen ja Kotka-Hamina -liikenteen uuden sopimuskauden kilpailutuksen valmiste-lu aloitetaan vuoden 2020 aikana. Siksi juuri nyt hyvät reitti- ja aikatauluehdotukset ovat erityisen ter-vetulleita.
Tänä vuonna on lisätty myös kaukoliikenteeseen ja liityntäpysäköintiin liittyviä kysymyksiä, koska varsinkin Hamina-Kotka-Helsinki -liikenteessä on tapahtunut ja tapahtuu edelleen useita muutoksia.

Vastaamalla netissä 31.3.2020 mennessä Hamina-Kotka-Pyhtää –alueen joukkoliikennekyselyyn, kuntalaiset voivat antaa palautetta paikallis- ja seutuliikenteestä sekä vaikuttaa alueen joukkoliikenteen jatkokehitykseen. Kysely on tarkoitettu kaikille alueella asuville. Aikaa kuluu noin 5 minuuttia.

Vastanneiden kesken arvotaan viisi joukkoliikenteen Waltti 7-vuorokauden päiväkorttia, joilla on siis rajaton matkustusoikeus Kotkan seudun Waltti-liikenteessä 7 vuorokauden ajan ensimmäisestä leimauksesta.

Kyselyyn pääset suoraan osoitteesta https://www.webropol.com/w/kotkanliikenne

 

Lisätietoja: Liikennepäällikkö Simo Virtanen, Etelä-Kymenlaakson henkilökuljetusyksikkö, puh. 040 631 0857,  simo.virtanen@kotka.fi Projektipäällikkö Mika Piipponen, Ramboll Finland Oy, p. 0400-417 236, mika.piipponen@ramboll.fi