Haminan kaupungin venepaikkojen varaaminen uudistuu

Haminan kaupungin venepaikat varataan ja maksetaan jatkossa sähköisen varauspalvelun kautta. Varaajilla, joilla on ollut venepaikka kaupungin laiturissa vuonna 2019, on oikeus uusia vanhat paikkansa uudelleenvarauskauden aikana. Uudelleenvarauskausi alkaa 23.3. klo 10.00 ja päättyy 19.4. Jos varausta ei uusita, paikka vapautuu yleisesti varattavaksi. Viime vuoden varaajia tiedotetaan muutoksesta kirjeellä.

Haminan kaupungin venepaikkojen varauspalvelu löytyy osoitteesta: hamina.venepaikat.fi. Varauspalvelussa vapaita laituri- ja pienvenepaikkoja voi selailla kartta- ja ilmakuvien avulla. Sopivan paikan löydyttyä paikka varataan ja maksetaan heti. Palvelu toimii myös mobiililaitteilla. Palvelu toimii joustavasti mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Varaajilla, joilla on ollut venepaikka kaupungin laiturissa vuonna 2019, on oikeus uusia vanhat paikkansa uudelleenvarauskauden aikana. Uudelleenvarauskausi alkaa 23.3. klo 10.00 ja päättyy 19.4. Jos varausta ei uusita, paikka vapautuu yleisesti varattavaksi.

Venepaikkojen yleinen varausjakso alkaa 20.4. klo 10.00. Silloin varattavaksi tulee edellisellä veneilykaudella vapaina olleet paikat, sekä paikat joita ei uusintavarattu uudelleenvarauskauden aikana.

Viime vuoden varaajia tiedotetaan muutoksesta kirjeellä.

Jos sähköistä palvelua ei ole mahdollista käyttää, venepaikan voi varata ja maksaa myös kaupungintalon asiointipalvelu Rinkelissä osoitteessa Puistokatu 2 arkisin klo 9-12.

Uudistus ei koske Venehamina Oy:n laituripaikkoja.

 

Lisätiedot: Haminan Asiointipalvelu Rinkeli, puh. 05 749 2500, asiakaspalvelu@hamina.fi