Haminan kaupungin, matkailun ja tapahtumien internetsivut uudistuivat

Uudet Haminan kaupungin kotisivut avattiin tänään. Sivustojen ilme on raikas ja tiedonhausta on tehty helppoa.

Uudet Haminan kaupungin kotisivut avattiin tänään. Sivustojen ilme on raikas ja tiedonhausta on tehty helppoa.

– Halusimme sivujen luovan myönteistä Hamina-kuvaa. Ulkoasu on moderni ja sivut ovat toimivat ja käyttäjäystävälliset. Ajankohtaiset asiat ja uutiset on nostettu etualalle, kertoo viestintä ja markkinointisuunnittelija Minna Nordström.

-Tavoitteena on, että kävijä löytää helposti tärkeimmät asumiseen, ympäristöön, hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät tiedot. Myös vapaa-ajan ja liikunnan mahdollisuudet sekä koulutus ja elinkeinoelämä löytyvät keskeisiltä paikoilta. Vinkkejä saa myös kaupungin palveluiden käyttöön ja asiointiin.  Etusivulle on nostettu myös tapahtumakalenteri, sillä Haminassa tapahtuu aktiivisesti ympäri vuoden, Nordström jatkaa.

Sivustojen visuaaliseen ilmeeseen on panostettu ja uusia kuvia tuotu esiin paljon. Myös jatkossa sivuja päivitetään aktiivisesti.

Nyt on uudistettu myös matkailijoille suunnattu visithamina.fi-sivusto sekä Hamina Tattoon ja tapahtuma-areena Hamina Bastionin verkkosivut. Visithamina.fi-sivuilla Näe ja koe-osiossa esitellään historiallisia kohteita sekä esimerkiksi luontopolkujen ja saariston tarjoamia elämyksiä. Ruokaile ja majoitu-, Shoppaile ja rentoudu -osiot tuovat esiin seudun palveluja. Kokousta ja juhli-osio esittelee puolestaan mielenkiintoisia tapahtumapaikkoja, ohjelma- ja opaspalveluita. Lisäksi sivuilta löytyvät Haminan esitteet sähköisessä muodossa sekä muuta olennaista tietoa matkailijalle ja tapahtumakävijälle.

Hamina Tattoon ja Hamina Bastionin sivuilta saa kattavasti ajantasaista tietoa tulevista tapahtumista.

Lisätietoja: Viestintä- ja markkinointisuunnittelija Minna Nordström

puh. 040 577 4469, sähköposti: minna.nordstrom@hamina.fi