Hamina Tattoo näkyy ja kuuluu netissä sekä radiossa laajemmin kuin koskaan aiemmin

Näkyvyyden laajenemisen mahdollistaa yhteistyö Coup4:n ja Radio Kaakon kanssa. Hamina Tattoon uusi palvelu on hamina.tv.

Hamina.tv on uusi, ketterä PopUp- TV-kanava, joka palvelee moninaisesti koko maailmaa ja erityisesti haminalaisia koko Tattoo-festivaalin ajan 30.7.2018-4.8.2018.

Internetissä osoitteessa hamina.tv voi kuulla ja nähdä Hamina Tattoon puistokonsertit suorana lähetyksinä päivittäin klo 11.00 alkaen.

  • Toivomme, että uusi palvelumme ilahduttaa erityisesti sairaaloissa ja vanhainkodeissa olevia sekä kaikkia ihmisiä ympäri maailmaa, jotka eivät voi fyysisesti saapua Hamina Tattooseen, sanoo Lassi Ikäheimo, Hamina Tattoon taiteellinen johtaja.

Hamina.tv:n lähetysten kruununa lähetetään myös lauantain marssishow-esitykset suorina lähetyksinä 4.8.2018 klo 14 ja 21.

Hamina.tv rakennetaan yhteistyössä Hamina Tattoo -festivaalin, Coup4-yhtiön ja Radio Kaakon kanssa. Coup4:n toimintamallissa TV-kanavia voi olla rajaton määrä, joista osa voi toimia vain esimerkiksi yhden tapahtuman ajan, osa puolestaan pysyvästi.

  • Internetin mahdollisuudet yhdistettynä kevyeen, mutta tasokkaaseen kuvaus- ja lähetyskalustoon mahdollistavat uudenlaisen, kustannustehokkaan toiminnan, sanoo Jukka Viitasaari Coup4:stä.

Radio Kaakko on Hamina Tattoon radiokanava. Radio Kaakon äänimaailma soi päivittäin hamina.tv:ssä. Jalle Niemelä Radio Kaakosta kertoo, että päivittäin tullaan lähettämään mielenkiintoisia haastatteluja ja musiikkia liittyen Hamina Tattoo -festivaaliin.

Toivottavasti Kymenlaakson ja Haminan liike-elämä oivaltaa uudenlaisen mahdollisuuden erottautumiseen ja profiloitumiseen varaamalla mainostilaa hamina.tv:stä ja Radio Kaakosta, sanoo Tattoon toiminnanjohtaja Hannu Kaukiainen.

Lisätietoja:
Hamina Tattoo, taiteellinen johtaja
Lassi Ikäheimo
puh. 040 588 4703

Hamina Tattoo, toiminnanjohtaja,
Hannu Kaukiainen
puh. 040 199 1348

Coup4, partner
Jukka Viitasaari
puh. 040 823 5507

Radio Kaakko, ohjelmapäällikkö
Jalle Niemelä
puh. 040 503 4944