Hamina haluaa asukkaat mukaan kehittämään kotikaupunkiaan

Haminan kaupunki avaa perjantaina 14.9.2018 asukkaille suunnatun kyselyn, jonka tavoitteena on selvittää, mitä haminalaiset odottavat kaupungilta ja millaisena he näkevät kotikaupunkinsa, sen toiminnan sekä siitä viestimisen. Samalla pyydetään kehittämisideoita ja tietoa siitä, mihin kaupungin kehittämisessä pitäisi keskittyä. Kaupungin asukkaiden asiantuntemus, ideat ja osaaminen halutaan mukaan kaupungin kehittämiseen

Hamina on isojen muutosten edessä. Vuoden 2019 alussa sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät KYMSOTE-kuntayhtymän hoidettavaksi. Kaupungin tehtäväksi jää kuitenkin huolehtia siitä, että haminalaiset viihtyvät kotikaupungissaan, voivat hyvin ja ovat ylpeitä haminalaisuudestaan.

Haminalaisilta toivotaan näkemyksiä hyvästä arjesta, toimivista palveluista ja kaupungin elinvoimasta. Asukaskyselyyn voi vastata 15.10.2018 mennessä.

Asukaskyselyn tuloksia hyödynnetään kaupungin palveluiden ja elinvoiman kehittämisessä sekä toiminnan arvioinnissa. Asukkaiden mielipide koetaan tärkeäksi, sillä muutos tehdään yhdessä.

Verkkokysely löytyy osoitteesta https://www.webropolsurveys.com/S/D64548C24D0AD809.par. Lisäksi perinteiseen paperikyselyyn voi vastata pääkirjastossa, kaupungin asiakaspalvelussa kaupungintalolla ja terveysasemalla.

Lisätiedot:
Muutosjohtaja Liisa Koski-Lukkari
liisa.koski-lukkari@hamina.fi, p. 040 199 1810

Viestintä- ja markkinointisuunnittelija Minna Nordström
minna.nordstrom@hamina.fi, p. 040 577 4469