Erja Lyytinen saapuu Hamina Mosna Bluesiin toukokuussa

Blueskitaristi Erja Lyytinen esiintyy Hamina Mosna Bluesin pääkonsertissa Lounashuone Kerholla lauantaina 16.5.2020.

Brittiläisen musiikkilehdistön slide-kitaran kuningattareksi ylistämä kitaristi, laulaja ja lauluntekijä Erja Lyytinen on rakentanut itselleen menestyksekästä uraa kotimaassa ja ulkomailla. Lyytinen on esiintynyt samalla lavalla maailman kärkikaartiin kuuluvien kitaristien, kuten Carlos Santanan, Sonny Landrethin ja Jennifer Battenin kanssa.

Syksyllä 2017 Erja Lyytinen lauloi itsensä miljoonien suomalaisten sydämiin Tähdet Tähdet –kisassa. Lyytinen valittiin European Blues Awardseissa vuoden 2017 parhaimmaksi blues-kitaristiksi ja lisäksi hän sijoittui 7. sijalle Total Guitar – lehden parhaan blueskitaristin lukijaäänestyksessä. Kuluvana vuonna Erja on jammaillut Blues Brother Dan Aykroydin kanssa Toronton Jazz Festivaaleilla, julkaissut mairittelevia arvioita saaneen Another World – albumin ja ollut lämmittelijänä legendaariselle Tom Jonesille tämän Suomen keikoilla.

Amerikkalaisen Guitar World -lehden joulukuisessa lukijaäänestyksessä Erja Lyytinen sijoittui 14 parhaaksi bluekitaristiksi koko maailmassa. Eurooppalaisista kitaristeista Erjan edellä oli vain Eric Clapton.

Muut pääkonsertin esiintyjät ovat Andres Roots (EST), Faarao Pirttikangas ja Björninen-Yrjölä Band.

Lipunmyynti pääkonserttiin alkaa 5.12. klo 9.00. Lipun hinta 27,50 € + toimitusmaksut.

Early Bird -lippuja rajoitettu erä K-Supermarket Kanuunan lipunmyyntipisteestä 19,99 €.

Lipunmyynti alkaa 5.12.2019.

Osta liput tästä