Abreu esiintymään Normipäivä X Junior Tattooseen 2.8

Hamina Tattoo sekä Haminan nuorisovaltuuston ja nuorisopalveluiden asettama Normipäivä-tiimi ovat sopineet yhteistyöstä. Kymenlaakson alueen suurin nuorten tapahtuma toteutetaan osana Junior Tattoota 2.8. nimellä Normipäivä X Junior Tattoo.

Ensimmäistä kertaa suomen festivaalihistoriassa nuorten osallisuusprojekti toteutetaan osana maailmanluokan festivaalia. Haminalaiset nuoret vastaavat tapahtuman kokonaisvaltaisesta tuottamisesta tapahtumien ammattilaisten valmennuksessa. Silti jo perinteisen, 4. kertaa järjestettävän tapahtuman ydinsisältö ja sanoma ei muutu. Tapahtuma toteutetaan edelleen nuorilta nuorille periaatteella ja on täysin päihteetön, ikärajaton sekä vapaapääsyinen.

“Olen iloinen yhteistyöstä Tattoon kanssa!  Se on meille Normipäivä-tiimiläisille mahtava tilaisuus kokea uutta ja päästä mukaan ison luokan tapahtumantuottamisprojektiin.

Yhdistämällä resurssimme pystymme kehittämään tapahtumaa eri tavoin. Yhteistyön seurauksena Hamina Tattoo saa myös aidosti nuorten näkökulmaa tapahtumaansa. Normipäivä on ollut yksi Haminan kaupungin osallisuusprojekteista ja tulee olemaan myös jatkossakin. “

        -Aaron Pihkanen, Normipäivä-tiimin puheenjohtaja

“Yksi Hamina Tattoon tulevaisuuden kehitysaskeleita on se, että koko kaupunki tekee Tattoota yhdessä ja mahdollisimman monet tahot keksivät, miten festivaalia voi viedä eteenpäin. Normipäivä on loistava esimerkki ja suunnannäyttäjä tällaisesta työstä. Nuorisovaltuusto ja nuorisopalvelut tuottavat yhteistyössä Tattoon kanssa Normipäivän, josta tulee osa Hamina Tattoon konsertti- ja ohjelmatarjontaa.”

    -Lassi Ikäheimo, Hamina Tattoon taiteellinen johtaja

Hamina Bastionin lämpötila ei voi olla nousematta, kun energisellä show’llaan lavan ottavat haltuun Abreu ja Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan showband.  Abreu nousi julkisuuteen vuonna 2007, kun hän esiintyi Idols-kilpailussa sijoittuen toiseksi. Hän on uransa aikana myynyt yli 182 000 levyä ja tullut tutuksi TV:n katsojille Vain Elämää-sarjassa kaudella 2013. Hänen uusin albuminsa ”Teipillä vai rakkaudella” julkaistiin 15.11.2019. 

Lauteet lämmittää huhtikuussa ratkeavan nuorten bändikilpailun voittaja. Lavaohjelman lisäksi tapahtumaan pyritään rakentamaan mahdollisimman kattava oheisohjelma.

Jos tarvitsette lisätietoja tai mieltänne askarruttaa jokin kysymys Teitä palvelee

Aaron Pihkanen
Puheenjohtaja
Normipäivä- työryhmä
040 169 5447
aaronpihkanen@gmail.com

Saija Ristola
Koordinaattori
Hamina Tattoo
050 448 8073
saija.ristola@hamina.fi