Perustettu 1653

Uutiset

Julkisten hankintojen Road Show Kotkan-Haminan seudulla marraskuussa

Tiedote Cursor Oy/14.11.2017

Julkisia hankintoja tehdään Etelä-Kymenlaaksossa joka vuosi noin 300 miljoonan euron edestä. Hankintojen kohdentaminen seudun yrityksille kehittää alueen elinvoimaisuutta, tuo verotuloja ja työpaikkoja sekä luo yrityksille edellytyksiä ja vakautta kehittää toimintaansa.

Road Show on infotilaisuus yrityksille hankintaneuvonnasta, kilpailutukseen osallistumisesta ja kunnan hankinnoista. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Ajat ja paikat:

  • 21.11. HAMINA klo 17.00 Raatihuone, Valtuustosal
  • 27.11. PYHTÄÄ klo 17.00 Kunnanvirasto, Kunnanhallituksen huone
  • 28.11. MIEHIKKÄLÄ-VIROLAHTI klo 18.00 Miehikkälä, koulukeskuksen ruokala
  • 30.11. KOTKA klo 17.00 Kaupungintalo, Valtuustosali

Tilaisuuksiin pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon:

http://web.cursor.fi/cn/aipcl/RoadShow

Keväällä 2017 Kotkan-Haminan seudulla aloittaneen hankinta-asiamiespalvelun kautta kehitetään yritysten ja hankintayksiköiden hankintaosaamista koulutusten ja tietoiskujen kautta. Seudulliset hankintakalenterit kootaan osaksi hankinta-asiamiespalvelua ja hankinta-asiamies.fi -sivustoa tukemaan hankintojen ennakointia ja tiedonkulkua. Julkisia hankintoja kehittävään työryhmään on koottu paikallisten yrittäjäjärjestöjen edustajat ja kuntien hankintojen kehittämisestä vastaavat luomaan Kotkan-Haminan seudulle uutta yhteistä toimintamallia julkisten hankintojen paikallisuusasteen nostamiseen.

Kotkan-Haminan seudulla hankinta-asiamies neuvoo ja aktivoi paikallisia yrityksiä osallistumaan julkisiin hankintoihin sekä antaa konkreettista apua yrityksille tarjouksen jättämisessä ja hankintaprosessissa. Palvelu kattaa yritykset ja hankintayksiköt Pyhtään, Kotkan, Haminan, Miehikkälän ja Virolahden alueella julkisiin hankintoihin liittyen.

Kotkan-Haminan seudulla hankinta-asiamiehen palvelut tarjotaan ajalla 1.3.2017-28.2.2019 Hämeen ELY-keskuksen yritysten toimintaympäristön kehittämisavustuksella Fiksut hankinnat -hankkeessa. Palvelu on maksuton. Kouvolan seudulla on samankaltainen rinnakkaishanke. 

Lisätietoja:
Ilmo Larvi, hankinta-asiamies, Cursor Oy
040 190 2519, ilmo.larvi@cursor.fi

https://www.cursor.fi/fi/hankintaneuvonta 

Kaikki uutiset löydät täältä