Perustettu 1653

Uutiset

OTA HAASTE VASTAAN! Osallistu Suomen suurlipun rahoittamiseen!

Suomen lippu ansaitsee korkean salon! Tärkein yksittäinen kansallinen symbolimme, satavuotias Suomen lippu, on ollut ja on oleva ilon sekä ylpeyden aihe. Nostetaan Suomen lippu korkealle, yhdessä.

Siniristilippumme täyttää 100 vuotta toukokuussa 2018. Jotta voisimme nostaa salkoon maailman suurimman Suomen lipun, olemme käynnistäneet yhdessä Mesenaatti.me yhteisörahoituspalvelun kanssa joukkorahoituskampanjan. Kuinka korkealle lippu kohoaa riippuu nyt meistä suomalaisista. Suurlippu vedetään salkoon Haminassa siniristilippumme satavuotisjuhlapäivänä 28.5.2018. Sen juhlavampi hetki on, mitä korkeammalle Suomen lippu nousee.

Ota haaste vastaan ja haasta haluamasi tahot mukaan kampanjaan sopivaksi katsomallaan summalla.  Suomen suurlippu -hanketta voit tukea osoitteessa http://mesenaatti.me/suomenlippu/

Julkaisemme joka viikko kaupunkilehti Reimarissa ja kaupungin verkkosivuilla uudet haastajat ja haastetut. Uudet haasteet voi lähettää sähköpostitse haasteet@reimari.fi.

Katso täältä, joko sinä olet saanut haasteen ja haasta omat ystäväsi, työkaverisi tai kenet tahansa haluatkin mukaan tähän hienoon hankkeeseen!

Kampanja jatkuu 15.10.2017 saakka.

 

 

Kaikki uutiset löydät täältä